Valikko

Kotisivut
Kohdetiedot
Hinnasto
Varausehdot
Sijainti
Kuvagalleria
Linkit
Jaakonkolon varausehdot

VARAUSEHDOT

Varausehdot astuvat voimaan kun asiakas on tehnyt varauksen ja maksanut ennakkomaksun (30% vuokrasummasta) eräpäivään mennessä. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Vuokrasumman loppuosuus (70 %) tulee maksuun 4 viikkoa ennen majoituksen alkamista. Viime hetken varauksista (majoitusjakson alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) suoritetaan koko vuokrasumma yhdessä erässä.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan majoituskohteen vuokraajalle ennen majoituksen alkua.

Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on sovittava varausta tehtäessä.

Normaalihiihtokaudella (vuodenvaihteen aika ja viikot 8 - 16) minimivarausaika on 1 viikko ja majoitusjakson alkamispäivä on lauantai (la - la). Muina aikoina minimivarausaika ja lomajakson alkamispäivä on neuvoteltavissa.

Avaimien luovutuksesta sovitaan vähintään 2 päivää ennen majoituksen alkua majoituskohteen huoltajan kanssa. Huoltajan yhteystiedot ja ajo-ohjeet ovat loppulaskun yhteydessä. Avaimet luovutetaan esitettyä loppulaskun maksukuittia vastaan. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset.

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. Kohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on sovittu. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut, ruokailuvälineet ja ruuanlaittovälineet. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaateet ja vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, on kohteen vuokralle antajalla oikeus veloittaa asiakkaalta siivouskulut. Tupakointi ei ole sallittua majoituskohteen sisätiloissa.

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. Kaikki majoituskohteen varustuksen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua suoraan kohteen huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä huomautuksia ei huomioida.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti majoituskohteen vuokraajalle. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vrk ennen majoitusjakson alkamista, palautetaan asiakkaan maksama vuokrasumma vähennettynä 44 €:n peruutus- ja toimistokuluilla.

Peruutuksen tapahtuessa 28 - 21 vrk ennen majoitusjakson alkua, pidätetään peruutuskuluina ennakko-maksu (30% vuokrasummasta). Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuoleman-tapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan asiakkaan maksama vuokrasumma vähennettynä 44 €:n peruutus- ja toimistokuluilla.

MAJOITUSKOHTEEN VUOKRAAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli vuokran ennakko- tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Mikäli kyseessä on kyseessä on ylivoimainen este, force majeur, voi vuokralle antaja perua varauksen. Tässä tilanteessa asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.Tiedustelut ja varaukset:
myynti@jaakonkolo.com

040-769 4061 / Juha
040-753 2893 / Jouni
© Jaakonkolo